onsdag 28 april 2010

Utelåst, tappsko & Örebrobesök...

2 dagar har gått sen lektionen och jag har fortfarande inte fått träningsvärk, jag måste vara väldigt vältränad *asg*.

Igår morse när jag var i stallet och släppte ut hästarna låste min kära sambo ytterdörrarna & åkte till jobbet. Där stod jag som ett fån på trappen utan nyckel och mobiltelefon, fick ta cykeln till grannarna för att låna telefonen, tur att de är morgonpigga!

Tog en kort promenad med Conda i skogen på kvällen, hon hade 4 skor när vi gick iväg men bara 3 när vi kom tillbaks, helt otroligt. Som tur var så skodde min hovsl. i Örebro idag så han kom förbi på hemvägen, så nu har hon 4 skor igen.

Idag åkte vi till Örebro för att titta på en bil, men det blev inte som vi tänkt oss, firman låg mitt i ett lägenhetsområde, det var helt mörkt i bilhallen för elen hade varit borta sen i måndags (undra om de betalt räkningen) och alla bilar hade reg skyltar i serie trots olika ålder och fabrikat = importer, så vi letar vidare...

Åkte till Marieberg istället för att hämta Jerrys massagedyna, denna gång blev det rätt sort.
När vi ändå var i närheten av massa matställen passade vi på att käka kvällis, blev kebabtallrik på Bellami, tror ni vi hade nån massagedyna med oss när vi kom ut i bilen?
Blev någon förvånad?

2 kommentarer:

  1. Herregud!! Vilket par ni är, hahahahaha! :D

    SvaraRadera
  2. Det var inte bara dynan som får míg att skaka på huvudet i detta inlägg... Själva utlåsningen är ju inte heller så förvånande! haha :)

    Conda och Topan var så gosiga igår :)

    SvaraRadera